Kategorier
Investeringer

Sådan skaber du en lukrativ B2B e-handelsvirksomhed

Sådan skaber du en lukrativ B2B e-handelsvirksomhed

Der er forskellige ting, der kan være afgørende for, om du har succes med din B2B e-handel, men vigtigst af alt skal du sørge for at udvikle dit forretning, så at den følger med tendenserne. B2C webstederne har været utroligt hurtige til at udvikle sig og tilpasse sig til kundernes ønsker, og her har B2B webstederne altså haltet gevaldigt bagud. I denne artikel kan du læse om, hvordan du kan skabe lukrativ B2B e-handel.

Udvælg en niche for din forretning

Det er nemmere at sælge et nicheprodukt, end det er at sælge et produkt, som mange andre virksomheder udbyder. Du skal dog være opmærksom på at vælge en niche, hvor der er plads til vækst, for hvis nichen er for lille, så har du på et tidspunkt skabt kontakt til hele den lille målgruppe, der er, og så kan din forretning ikke vokse sig større. Vælg også en niche, der bliver ved med at være relevant, så at du ikke pludselig ender med et produkt, som ikke længere sælger, fordi det er umoderne. 

Løs et problem på markedet

Det er vigtigt, at det produkt, du sælger, kan løse et problem, der er på markedet, for ellers vil der ikke være et behov eller efterspørgsel på det. For at finde ud af hvilket problem, folk i din målgruppe ønsker at få løst, er du nødt til direkte at spørge ind til det. Når du har identificeret problemet, kan du lade folk prøve dit produkt for at se, om det kan være med til at løse problemet. 

Få styr på din vækststrategi

Med B2B får man en forståelse af, hvem ens målgruppe er, og hvor man kan få fat i dem online. Den nemmeste måde at finde ud af hvem ens målgruppe er er ved at kigge på de eksisterende salgsdata og så finde ud af, hvem ens ideelle kunder er. Når du har en idé om, hvem dine ideelle kunder er, så bliver det nemmere for dig at planlægge, hvordan du skal markedsføre dit produkt, du får en fornemmelse af, hvor potentielle kunder er til stede online, du får en fornemmelse af, hvad dine potentielle kunder kan lide, samt hvad de ikke kan lide, og al den viden hjælper dig med at tiltrække kunder. Du skal gerne vide, hvor dine potentielle kunder er rent geografisk, hvad deres erhverv er, hvilken industri deres virksomhed tilhører, hvor stor deres virksomhed er, hvor de er online, og hvad de ønsker i et produkt. LinkedIn kan være en vækstkanal, men den er kun relevant, hvis dine potentielle kunder er til stede på kanalen – derfor er det vigtigt at have kortlagt, hvem ens potentielle kunder er, og hvor de er online. LinkedIn er nu generelt en rigtig god vækstkanal for B2B virksomheder og giver i mange tilfælde rigtig gode resultater.

Gør B2B handel nemmere med betalingsservicen Repaytio

Med Repaytio bliver det pludselig nemt for dig både at betale og opkræve småfakturaer i forbindelse med B2B handel. Hop ind på Repaytios hjemmeside og læs mere om den smarte betalingsservice lige her.

Kategorier
Aalborg Investeringer Lejligheder

Aalborg – et lejeboligmekka

Aalborg – et lejeboligmekka

De seneste år er der virkelig sket et byggeboom i Danmarks fjerdestørste by, Aalborg. Flere og flere lejlighedsbygninger skyder op rundt omkring i byen, og det ser ikke ud til at få en ende lige foreløbig. Derfor er Aalborg også et rigtig attraktivt sted for mange at bo, da boligmulighederne er mange, og lejepriserne er overkommelige. Derfor er Aalborg også en rigtig lækker studieby, da priserne på lejeboligerne er overkommelige for de fleste studerende.

Der findes mange nyere og utroligt smukke lejlighedsbygninger, som helt sikkert er værd at tage med i overvejelserne, hvis man leder efter en lejebolig i Aalborg. Én ting, der kan hjælpe en på vej i boligsøgningen, er at sætte sig ind i, hvad de forskellige områder i Aalborg har at byde på. Dette kan måske hjælpe med at indsnævre boligsøgningen til et bestemt område. Herunder finder du en beskrivelse af tre populære områder i Aalborg. 

Aalborg Midtby

Aalborg Midtby byder på masser af shoppemuligheder og et væld af gode restauranter og cafeer. Hvis du kan lide at gå i teatret, så finder du også Aalborg Teater i centrum, som har masser af spændende forestillinger. Du finder selvfølgelig også det famøse Jomfru Ane Gade i Midtbyen, som er en gade, der er spækket med barer og diskoteker. Her bliver der festet godt og grundigt igennem i weekenderne og også til dels i hverdagene. Generelt så er der stort set alt, hvad du skulle få brug for i Aalborg Midtby. Der er gode handlemuligheder, der er masser af muligheder for underholdning og aktiviteter, og så er der også grønne områder, hvor man kan sidde om sommeren. 

Aalborg Vestby

Aalborg Vestby er et gammel arbejderkvarter, og her har man været rigtig gode til at bevare bygningerne autenticitet og charme. I Vestbyen ligger det populære Friluftsbadet. Mange tager ud til Friluftsbadet, når vejret er godt for at tage sol og bade. I Reberbansgade, som også er kendt i nogle kredse, som værende Madgaden, finder du utallige takeaway-steder, som byder på alt fra sushi til pizza.  

Øgadekvarteret

Selvom Øgadekvarteret er en del af centrum, så er det alligevel lidt et område for sig selv. Her er der også gode handlemuligheder, godt med takeaway-steder og brune værtshuse. Lige op af Øgadekvarteret ligger Østre Anlæg, som er en hyggelig lille park, hvor der ofte er masser af liv på dage med godt vejr. 

Aalborg er et sted, hvor der hele tiden sker masser af spændende ting. Hvert år bliver der eksempelvis afholdt karneval i maj måned, som er delt op i International Parade, Børnekarneval og Aalborg Karneval. Der deltager tæt på 100.000 mennesker i karnevalet, og det er dage fyldt med fest og farver. Der bliver også afholdt Aalborg Regatta, hvor man kan se på store, flotte sejlskibe langs Aalborgs Havnefront, og hvor man kan høre livemusik og købe lækker mad ved havnen.

Er du interesseret i at leje en bolig i Aalborg og vil du gerne vide mere om Aalborgs områder så kan du kontakte Vest & Hostrup Invest, som udlejer boliger i Aalborg.

Kategorier
Aalborg Investeringer Lejligheder

Derfor bør du leje en bolig i Aalborg

Derfor bør du leje en bolig i Aalborg

Det ene lejlighedskompleks efter det andet skyder op over alt i Aalborg lige for tiden, og samtidig bliver mange ældre lejlighedskomplekser renoveret, så man kan roligt konstatere, at der er tale om et decideret ’byggeboom’ i Nordens Paris, Aalborg. Det betyder altså, at Aalborg lige nu er et lejlighedsmekka spækket med lækre boliger, som står ledige. Men hvis man er en udefrakommende, som ikke ved så meget om Aalborg, hvad kan man så forvente af Aalborg, og er det værd at flytte til byen? Svaret er ja, og du kan finde en masse gode grunde til hvorfor lige her i artiklen.

Masser af spændende aktiviteter

I Aalborg er der rig mulighed for at komme ud og få nogle gode oplevelser. Man kan eksempelvis tage en tur i Aalborg Zoo, hvor man kan se på de mange dyr og nyde en lækker frokost i det fri. Det er endda muligt at overvære, når nogle af dyrene fodres. 

Er man bare en smule interesseret i teater eller i hvert nyder at se en forestilling i ny og næ, så kan man også tage ind på Aalborg Teater og fange en af deres mange spændende forestillinger. 

Aalborg er proppet med masser af lækre restauranter og cafeer, som laver udsøgt mad, så ønsker man at få en god kulinarisk oplevelse, så kan man med fordel udforske Aalborgs forskellige madsteder. Det er svært at finde et sted i Aalborg, som ikke serverer fantastisk god mad. 

Er man mere interesseret i nogle oplevelser, hvor man ikke skal have tegnebogen frem, så kan man tage ud til friluftsbadet og tage en dukkert og sole sig, når vejret er til det. Ellers kan man også gå en lang tur i en af Aalborgs mange parker som eksempelvis Kildeparken eller Mølleparken eller gå en tur langs vandet nede ved havnen. Er man interesseret i sport og især fodbold, så kan man tage på stadion og se Aalborgs hold, AaB, spille fodboldkamp.

God studieby

Er du studerende, så er en klar fordel ved Aalborg at det er en helt igennem genial studieby. Aalborg tilbyder nemlig blandt andet tag-over-hovedet-garanti til tilflyttere, og boligpriserne er langt mere overskuelige i Aalborg end i eksempelvis Aarhus eller København. Derudover er der ofte gratis arrangementer i byen, hvilket ikke er dårligt, når man er studerende på SU. Ej at forglemme så finder man selvfølgelig også den famøse Jomfru Ane Gade, hvor man kan få et afbræk fra studiet med en øl eller to sammen med vennerne. 

En mindre storby

På trods af at Aalborg er Danmarks fjerde største by og derfor rummer en del indbyggere, så er Aalborg ikke en ’travl’ by som sådan. Det er en by med plads, og det er langt nemmere at finde en parkeringsplads i Aalborg fremfor eksempelvis Aarhus. Aalborg har også en sådan størrelse, at det er rimelig nemt at navigere rundt, og her kan byens varemærker også være en hjælp, når man er i tvivl om, hvor man er, og hvor langt der er til der, hvor man skal hen. 

Se vores lejligheder her